FitCurves Yavorov на 1 година! *GIVEAWAY*

by - 6:22

Здравейте прекрасни!

Свикнали сме да си говорим за красота, но понякога позабравяме, че тя не е само козметика. Днес искам да ви зарадвам заедно със страхотният екип на FitCurvesYavorov.

По случай първият им рожден ден те ще зарадват една от вас с безплатна едномесечна карта. Преди да ви въведа в играта искам да ви разкажа малко за FitCurves.  Няма да ви запознавам с началото на франчайза и от къде идва. Просто ще ви кажа, че клубове на FitCurves има по целият свят и дори и да пътувате винаги ще можете да стигнете до любимият фитнес.

FitCurves е най-голямата фитнес верига в света, която е фокусирана изцяло върху нас дамите. Там получавате персонално обслужване, мерките Ви се следят всеки месец, а тренировката е един истински празник, след който се чувствате доста освежени и с повишен тонус. Самата тренировка трае 30 минути (не бързайте да се чудите)  и изгаря до 500 калории. Успешно се редуват кардио упражнения и уреди предназначени именно за зоните които всяка една жена иска да поддържа. Самата кръгова система на изпълнение на упражненията помага за постоянното поддържане на пулса ви за да се изгарят по-бързо мазнините. Самата тренировка винаги е под надзора на млади и опитни инструктори.


Това е фитнес който ще хареса на всяка жена и който ви препоръчвам. Ще избегнете тълпи от хора, няма тежести и щанги и всичко е предназначено само и единствено за дамите и никой друг.




Мястото е уютно:



















А персонала усмихнат и винаги готов да ви обърне внимание:























С голямо удоволствие на 18.09.2015 година заедно с FitCurves Yavorv ще зарадваме една от Вас. Как можете да спечелите? Има три много лесни стъпки:

1.       Да сте харесали страницата на блога RoseRed's Beauty Blog
2.       Да сте харесали страницата на FitCurves Yavorov
3.    Да споделите публично и да коментирате под снимкатa във Фейсбук , че е споделена (това е с цел по-лесно да се водят участвалите в играта)

Победителката ще бъде избрана в www.random.org и ще очаквам впечатления и отзиви за вашето преживяване във FitCurves. Успех на всички Ви!



You May Also Like

0 comments