Pick N Dazzle Май 2017

by - 2:29

Здравейте прекрасни!
Малко се позабавих с този пост, но музата ми в последно време е по-капризна и от принцеса. Е успях да я уловя в полет и сядам отново да ви споделя какво е скрила една от любимите ми абонаментни кутии. (Другата е книжна и за това не виждате за нея постове тук).А сега обратно на прекрасната Pick N Dazzle, която още с първото си появяване се настани в сърцето ми и за сега нямам никакви планове да прекъсвам абонаментът си!

Започвам. PickNDazzle са нещо, като една стилна матрьошка, самата кутия е скрита в една идея по-голяма кутия. И двете са изработени прекрасно, но снимките и на двете в най-първият ми пост за това червено бижу, вече просто нямам търпение да ви разкажа какво се крие в тях!

Виждате и как кутията е с две прегради, ще ви издам една тайна става идеален органайзер за козметични шкафчета. 


Sugar Rush Spectrum of Stars Eyeshadow #Blueberry Dream - Както можете да предположите това е сянка от арсенала на Teeez Cosmetics към които се пристрастявам все повече и повече. От тези сенки имам вече един прасковен нюанс и го обожавам. От самите артикули на PickNDazzle сенките се водят премиум клас.

Цена: 27 лв.

Тук може да видите как седи, макар да се губи ефектът от сянката на снимката, мога да ви кажа, че тя леко променя цвета си в зависимост от светлината.


Sugar Rush Head Over Heеls Nail Lacquer #Frosted Gleam - в предната кутия имах тъмно син лак от серията и го обожавам (като цвят), този е ситен брокат с разнообразни частици. Четката е голяма и се нанася лесно. За трайност не мога да ви кажа, защото последно време някак си не успявам да стигна до ноктите.

Цена: 15 лв.


Sally Hansen Maximum Growth - Със съдържанието на три вида протеин и коприна продуктът обещава да укрепи и заздрави изстрадали нокти, като спомогне за бързото им израстване. На мен ми трябва точно нещо такова. Обещават резултат след една седмица, пък да видим.

Цена: 9 лв.


La Isla Chique Teeez Powder Brush - Обожавам я! Безумно мека и нежна е, шаране с типичният за Teeez принт. Самата четка носи прекрасно лятно настроение.

Цена: 24 лв.


Mades Hair Care - MDS Absolutely frizz - free straight support shampoo - Формула с комплекс от производни на царевично нишесте, натурални масла и натурални растителни екстракти минимизира накъсването. Косата става гладка, елегантна и ултра-права, без маслени натрупвания за поддържане на естествения блясък. ПОЛЗИ • с естествен система за изправяне на косата • обогатен с комплекс от царевична скорбяла, която намалява чупливостта до абсолютен минимум • съдържа леки подхранващи естествени масла, силиконни полимери и екстракти от царевица и краставици • този шампоан веднага разплита, подхранва и изглажда • свойства за кондициониране за мека, лесно управляема и права коса (информацията е от сайтът на PickNDazzle).

Склонна съм да му дам шанс, защото съм адски доволна от шампоана против пърхут на марката, който почнах да ползвам съвсем скоро.

Цена: 19 лв.


Естествено има и мостри и може би това е единствената ми забележка, защото всеки месец поне при мен са на едни и същи продукти. 

Като цяло кутията е страхотна, нямам търпение да дойде денят в който идва следващата. Препоръчвам ви я с две ръце, а мисля, че още повече тежи и фактът, че има марки, които в България не могат да бъдат открити по магазините. Моите лични фаворити са продуктите на Teeez Cosmetics и Kueshi. Вие пробвали ли сте тази кутия? Какви са впечатленията ви?



You May Also Like

4 comments

  1. Радваме се, че продуктите Ви харесват! И на нас ни харесват :), Поздрави Pick N Dazzle

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Обичам си ги всички и дори предпочитам кутията да е изненада за това и рядко прибягвам до моя селекция :), благодаря че ви има!

      Изтриване
  2. Впечатлявам се от доверието Ви към тези кутии. Наистина изглеждат много красиви, привлекателни и сладурски, но винаги ли всички продукти Ви влизат в употреба?

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Специално от тази кутия да, защото са съобразени с картата, която съм попълнила. Ако имам шампоан или ексфолиант например и техният срок на годност се окаже 12 месеца след отваряне на опаковката ги прибирам и си ги ползвам, като им дойде реда :)

      Изтриване