Enrique Iglesias - концерт пълен с емоция

by - 16:44

Привет прекрасни една малко по-различна и неочаквана публикация от мен, но това е моята голяма слабост!

sexandlove

14 май 2016 година... Това е дата която ще бъде запомнена от много заради зашеметяващият концерт на Enrique Iglesias у нас. И докато предният път поради една или друга причина да не е бил "at his best", както сямият той се изрази, този път определено беше във върхова форма и успя да запали и разтанцува тълпата.

Емоцията бе заливаща, като вълна, докато тялото се движеше в ритъма на песни като Bailando, El Perdon, Bailamos,  Taking back my love, Escape, Tired being sorry и Tonight краката подскачаха заради I like it, I know how it feels, I am freak и Be with you. Естествено не трябва да забравяме и ритъма на сърцето, а за него той се погрижи с песни като Heartbeat, Loco, Stand by meRing my bells  и специалната и толкова прекрасна балада Hero. 

Освен, че се погрижи сърцата и телата ни да преминат през различни ритми и емоции, Енрике помогна на Иван от Пловдив да предложи брак на приятелката си. Жестът бе толкова мил, а и нека си признаем да предложиш брак пред пълна зала народ се иска бая смелост. Освен, че ги качи на сцената Енрике направи клипче на предложението, а после им изпя Stand by me. Прекрасна и затрогваща сцена, която мен поне просълзи, но доста негови жестове са способни да направят това.

Искам да ви разкажа толкова много... За светлините, за летящите огромни балони с надписи "Sex and Love", за прекрасната буря от бяла хартия, но това са неща които трудно се предават с думи... Такива шоута с човек, който е способен да даде душата си на една сцена трябва да ги видиш с очите си. Да усетиш сам как ритъма те поглъща или как сърцето ти бие под някой по-нежен саунд, а после без да осъзнаеш си започнал да скачаш. Такива шоута могат да те накарат да чуеш зала пълна с българи как пропява на испански и да те накара да слушаш песни като Hero сред море от звезди.

Беше прекрасен реванш и огромен заряд положителна емоция  и усмивки. Концерт който ще се помни дълго и съм сигурна остави доста щастливи хора тази вечер, включително и мен.
И за финал искам да ви подсетя да регистрирате билетите си и да се включите в играта на Atlantico Rum Bulgaria (за незапознатите Енрике е един от собствениците на бранда). Можете да спечелите бутилка ром с автограф от Енрике и други награди.

И за още един финал, след като слушахме толкова прекрасна музика ви оставям с най-новата му песен, която за мен се оказа малко чудо.

You May Also Like

0 comments