Clinique Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate

by - 4:42

Здравейте, прекрасни!
Наскоро ме попитаха за мнения за този продукт на Clinique от който вече използвам втора опаковка и осъзнах, че съм го споменавала няколко пъти в любимци без да осъзная, че продуктът не се е сдобил със собствено ревю. 
Ще започна с това, което Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate обещава:

- интензивна 24 часова хидратация
- предотвратяване на изсушаването на кожата, както и предпазването ѝ от стреса на заобикалящата среда, като така предотвратява преждевременното застаряване на кожата.
- Озаряване на кожата
- В продукта няма парабени, султати, фталати
- Няма аромат, масла, минерални масла, алкохол, SLS, талк и глутен

Започвам ревюто си с уговорката, че моята кожа е комбинирана с мазна Т зона и впечатленията, които ще ви споделя са базирани на това как продуктът се отразява на мен самата.

Текстурата на Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate е изключително лека. При нанасяне в началото се усеща приятен охлаждащ ефект, а самият продукт попива бързо, като не оставя неприятен и лепкав филм.

След употреба усещам лицето си меко и добре хидратирано. Особено лятно време това е продукт, който присъства в рутината ми ежедневно. Нанасям го под крема за лице и запазвам кожата си свежа и хидратиран за през деня. В последно време, когато се отбивам все по-често в залата на йога реших да пъхам и него в раницата, защото е прекрасна комбинация с кремчето от линията на Moisture Surge. Съвсем друго е усещането, когато след спорт измиеш горещината от лицето си и дадеш нужната хидратация на кожата си с подходящ продукт. 

Друг плюс е опаковката. Адски удобна е, като буталцето избутва продукта нагоре и вие следите какво количество от него ви остава, чисто и икономично е, както и доста хигиенично. Този вид опаковка ми е един от най-любимите, още повече, че предпазва и това омазване на капачки, оставяне на отпечатъци и т.н. 

За мен лично Moisture Surge Hydrating Supercharged Concentrate изпълнява всичките си обещания, но истината е, че не знам до колко би бил полезен на хора с прекалено суха кожа, пак казвам впечатленията са за това как се отразява на моята, която е комбинирана, а Т зоната ми на моменти е приличала на парад на олио производителите.

 Съдържание (взето от Sephora ): Water , Glycerin , Butylene Glycol , Phenyl Trimethicone , Propanediol , Sucrose , Hydroxyethyl Urea , Alteromonas Ferment Extract , Hydrolyzed Rice Extract , Acetyl Glucosamine , Trehalose , Algae Extract , Caffeine , Cholesterol , Aloe Barbadensis Leaf Water , Sodium Hyaluronate , Pentaerythrityl Tetraethylhexanoate , Dextrin Palmitate , Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer , Sorbitol , Sodium Polyaspartate , Tocopheryl Acetate , Carbomer , Dehydroxanthan Gum , Citric Acid , Tetrahexyldecyl Ascorbate , Benzophenone-4 , Pentaerythrityl Tetra-Di-T-Butyl Hydroxyhydrocinnamate , Sodium Hydroxide , Sodium Citrate , Disodium Edta , Bht , Chlorphenesin , Phenoxyethanol , Red 4 (Ci 14700) , Yellow 5 (Ci 19140)

Дано съм ви била полезна с това кратко ревю. Аз лично наистина се влюбих в този продукт и втората опаковка ще бъде последвана и от трета със сигурност.

You May Also Like

0 comments