Грим за 15 минути със списание "9 месеца", Грета Великова, Avène и Manhattan

by - 13:40

Преди няколко дни в Corso Bar се проведе "Грим Коучинг", организиран от списание "9 месеца" и GretaGrim, а Avène  и Manhattan Cosmetics се включиха с подаръци за дамите. Целта на събитието бе през най-женският месец да поглези дамите с един урок по извайване на лицето, проведен от Грета Великова - един от най-известните киногримьори в България. 

Събитието бе изключително приятно.  Организаторите посрещаха гостите с усмивки и подаръци от Списание "9 месеца". Обстановката бе изключително приятна, а Грета даде всичко от себе си да ни покаже как да изглеждаме добре.


  В рамките на 2 часа тя ни запозна с това как да изваем лицето си и да направим ненатрапчив и свеж грим. Запозна ни подробно с ползите на коректора и малки трикове с гланцовете за устни с които да придадем свежест на скулите си. Също така показа колко важна е бронзиращата пудра (продукт с които се сдобих след този коучинг). През тези два часа Грета обясняваше всяка една стъпка от грима който правеше, което го направи изключително лесно за разбиране и съответно за повтаряне. Е това дали резултатът е бил същия е отделен въпрос, все пак си трябва малко практика.

Докато Грета ни обясняваше как да се гримираме от време на време се включваше консултант на Avene. Дамата ни даде прекрасна информация за някои от продуктите им и със сигурност смятам да ползвам някои от тях в бъдеще. 

В края на събитието Грета с усмивка приемаше въпроси от публиката и отговаряше подробно на тях без да пропусне никой, а самите организатори раздадоха подаръци на присъстващите дами.

От Avène  получихме прекрасен комплект за път, който съдържа Почистващ и демакииращ мицеларен лосион (от който съм адски очарована и очаквайте скоро ревю), Термална вода и крем Hydrance Optimale, който е предназначен да хидратира ежедневно чувствителната, дехидратираната, сухата и много сухата кожа. 

От Manhattan Cosmetics получихме един прекрасен lip gloss, който е в семпъл нюд тон и с блестящи частици. Аз съм прекалено бледа и за това го нанасям върху червило. 

В комплекта подаръци също така влизаха и няколко мостри:


Като цяло останах доволна от събитието и наученото. Също така съм очарована и от продуктите избрани за дамите присъствали на него. Радвам се, че присъствах, както се радвам, че има хора които да се грижат не само за жената днес, но и за бъдещите и настоящи майки. Адмирации към Списание "9 месеца", за мен беше истинско удоволствие, че присъствах.


You May Also Like

2 comments

  1. Звучи доста интересно! Продуктите на Avene, които виждам в този пост са сред любимците ми! Браво за инициативата. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Беше наистина доста интересно и вече на практика успях да приложа някои от нещата които ни показа.

      А колкото за Avene определено имам какво да кажа и всичко е положително. Не съм вярвала, че ще ми харесат толкова.

      Изтриване