EOS Lip Balm продуктът без който не мога

by - 6:49

По принцип имам ужасно капризни устни. Лятото при продължително излагане на слънце изгарят, зимата започват да се пукат и да замръзват. Определено в най-тежките моменти съм стигнала до по-специализирана козметика, но в останалото време все не можех да си намеря подходящият балсам за устни. Винаги имаше някакъв проблем или се получава парене или е прекалено мазно след нанасяне и пада бързо. Мислех, че решение на този проблем няма да има докато не получих моята Pinks Luxury Edition  (за която не успях да напиша ревю за съжаление). Там ме чакаше един прекрасен продукт, а имено EOS Lip Balm!

Оказа се, че това е едно много добро решение на проблема ми. До медицинската козметика за устни стигах само в изключително студени дни. При нанасяне балсамът не се усеща. Трябва да потъркате устните си една в друга за да усетите присъствието му. Това е нещо което на мен много ми харесва. Не обичам да усещам мазно или лепкаво за съжаление това често се случва при други продукти. Към плюсовете на този балсам добавям и трайността. Успешно се задържа няколко часа върху устните (естествено, ако не ядете ябълки), друг плюс е, че е идеална основа за червило. Червилото става по-трайно и избягвате изсушаване на устните, ако ползвате матово червило.

Естествено веднага се поинтересувах от къде мога да си поддържам запаса от EOS балсамчета и попаднах на една страничка във Facebook : EOS Lip Balm Bulgaria . Останах приятно изненадана, хората които поддържат този сайт са изключително любезни, готови да помогнат, а доставаката беше светкавична.

 Препоръчвам Ви да опитате този страхотен продукт. Цената си заслужава, защото предоставя нужното качество. Ако Ви е омръзнало да сменяте балсам, след балсам и да не откривате това което търсите EOS Lip Balm Bulgaria е вашето място. Няма да сбъркате.

You May Also Like

0 comments