Pepina Gallery Grand Opening

by - 2:57

Привет мили дами.

Днес няма да си говорим за козметика (изненадващо), днес ще си говорим за обувки. Всички знаем, че тясната връзка между жените и техните обувки датира сигурно още преди времето на Пепеляшка. Няма жена която да се ограничи с 1-2 чифта обувки без значение какъв е стилът й и имено тук идват на помощ бутици като Pepina Gallery. Освен разнообразие от чанти и обувки магазинът предлага една изискана и приказна атмосфера. Дамите определено биха се почувствали като принцеси там.


За тези от Вас които не знаят фирма PEPINA M е основана през 1991 г. и вече 25 години предлага на българския пазар селекция от най-добрите италиански марки за дамски и мъжки обувки, а Pepina Gallery e първият по рода си луксозен мултибранд бутик. Можете да го откриете на първия етаж в Paradise Center.


За това едва ли ще се изненадате, ако ви кажа, че откриването на тази приказка бе стилно и добре организирано, а за него дори в България пристигна самият Джими Балдини. От красивите обувки, прекрасните чанти, до нежната аранжировка, класическата музика и добре подбраната храна, откриването на Pepina Gallery на 4 февруари бе като една приказка, приказка която официално показа под един покрив едни от най-престижните и популярни марки обувки и чанти в света, сред тях са Baldinini, Casadei, Rodolfo Zengarini, Cesare P., Loriblu, Bracciаlini, Cromia, Menghi.


Снимка: Pepina M



Снимка: Pepina M

А сега ще се опитам да ви покажа малка част от чудесата в приказният бутик Pepina Gallery. Започвам със слабостта на всяка една жена обувките!!!! Мечтаните за мен обувки се оказаха модел на Casadei и започвам с тях!


Продължаваме отново с обувки от този бранд... 



А ето и един прекрасен комплект от Menghi подходящ за горещите дни.


Следващите снимки са от снимките на Pepina M, но мисля, че ще разберете, защо ги взимам от тях, особено когато една от обувките е като излязла от приказката за Пепеляшка!

Снимка: Pepina M
Снимка: Pepina M


Преди да преминем към чантите и един каталог:


А сега съм ви приготвила една свежа лятна селекция от чанти, които са още по-страхотни, ако обичате да пътувате и имате слабост към някой определен град. Свежи, цветни и усмихнати - чантите на Braccialini!






Има още едно очарование на такъв тип събития (а за мен това беше първото), моментът в който се запознаваш с други блогъри, хора които правят това което обичаш, хора които четеш и от някои от тях дори черпиш опит в едно или друго отношение. На тази снимка може да видите прекрасните момичета: Кали (F-gal), Цвети (cvetybaby.com), Диляна (Beyond The Visible), Звезди (Mint Stories), Преслава (Games of Fashion), Лори (empurple), Ивана (Dream Of Joe) , Снежи (Snejana Atanasov) , Мими (Mimi's Fashion Moments) , мен и прекрасната и вечно усмихната Теди (The Beauty In My Life).


Благодарна съм на всички момичета, защото като за първо събитие ми бе нервно, а когато човек се чувства така, голяма група усмихнати хора действа страшно позитивно! 

С Теди от The Beauty In My Life , която освен всичко останало показа, че има и страхотни организаторски умения!

В заключение искам да благодаря на Pepina M за поканата и дадената възможност да стана част от откриването на една приказка, стилна и блестяща приказка. Бутикът Pepina Gallery е един истински рай за всяка една жена. Искрено им пожелавам много успехи и доволни и усмихнати клиентки... (Всъщност кой не би се усмихвал, ако носи една от тези прелести). 

You May Also Like

3 comments

  1. Пу пу пу, прекрасни ❤ Чантите ми идват малко в повече, но няма да откажа 2-3 чифта обувчици от показаните :D

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ами всичко е страхотно има и други чанти де, но аз понеже копнея за лятото и на тези много им се зарадвах. Особено на посветената на Барселона, понеже си умирам за Испания. Ох обувките... И аз няма да откажа и повече от 2-3 :D :D :D :D

      Изтриване
  2. Пу пу пу, прекрасни ❤ Чантите ми идват малко в повече, но няма да откажа 2-3 чифта обувчици от показаните :D

    ОтговорИзтриване