Живеем в женско царство

by - 1:04

Здравейте прекрасни!
Благодарение на Мери съм тагната в тази красота. Отне ми малко време да се организирам и да направя тагът, но ... По-добре късно отколкото никога. Тагът стартира благодарение на Петя от PetPanda , a ако искате да го направите и вие аз го оставям отворен.




Kакво означава една жена да живее в женско царство? 

Зависи... дали под женско царство се разбира такова управлявано от жени или такова в което живеят само и единствено жени. И в двата случая според мен е сложно. Ние сме като котките, както мъркаме и се галим в един момент в следващият вече сме извадили ноктите и наказваме на ред, кога с причина, кога без. Така, че... някак си ми се ще да има баланс. 

 Ако бяхте кралица, как щеше да се казва кралството ви?

RoseRed's Land. Да знам хич не е креативно и вече всички си представят рози, приказка, романтика, но... Нека не забравяме, че това RoseRed идва не от друго място, а от филм правен по разказ на Стивън Кинг. И да хич не беше романтично.

 Кога се чувствате най-красива?

Не знам наистина. Всичко е до настроение, има дни в които се чувствам красива полузаспала и без грим и обратното. Зависи от това в какво настроение се събудя.

 Какви дрехи ви карат да сте готова да покорите света?

Удобните!!! С тях мога да покоря всичко, включително и някой планински връх. Дънки, маратонки и някоя тениска. Дори и те могат да бъдат носени със стил. За това... удобството преди всичко.

 Кой е ритуалът ви, с който се изпълвате с енергия? 

Музиката... Когато имам нужда от енергия си пускам музика. Основно латиноамериканска. В момента има две песни, които ми действат като инжекция с енергия.





 Откъде намирате вдъхновение?

Музиката, книгите... Много са нещата. Вдъхновението е обширно понятие, хората го намират във всичко дори в малките неща от живота, а понякога то само ни намира. За мен важи всеки един от посочените примери.

 Какво ви кара да се чувствате силна и непобедима? 

Няма такова нещо. На мнение съм, че усещането за непобедимост може да изиграе много лоша шега на някой. Минала съм през големи трудности, да правят те в пъти по-силен и уверен, но винаги има една доза страх, която е адски здравословна.

 Кое е най-важното качество на една жена?

Самият факт, че е жена. Няма друг, който да може да даде живот и да жонглира с 5 неща на куп. 

 Ако светът беше женско царство, кои са трите закона, които щяхте да прокарате?

Каквито и закони да прокарам мисля, че ефектът ще е само един. Представям си го дори, като по анимационните филмчета където се бият героите нали става едно голямо петно от прах и над него драсканици. Е представям си територията на цялото царство в множество такива облачета прах. Защото както казах по-горе ние сме жени, любвеобилни и мъркащи, докато не извадим ноктите, а и е прекалено самоуверено, която и да е от нас да си помисли, че едно царство без мъже ще е идеално място за живот по ред причини. И двата пола зависим един от друг и се допълваме взаймно.

You May Also Like

2 comments

  1. Бих добавила: Живеем в женско царство, в което понякога трябва да се държим като мъже.. :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Да... и това е така, защото и мъжете последно време са едни мъже...

      Изтриване