Пролет с Yves Rocher*

by - 23:17

Здравейте, прекрасни!
Пролетта е тук и потропва на вратите, слънцето се усмихва, дърветата цъфтят и разпръскват ароматът си. Винаги това време от гонита ме изпълва със свежест и желание за живот. Естествено е и време за нови козметични продукти. Днес искам да ви споделя какво подходящо за сезона можете да откриете на Yves Rocher. Благодарение на кутията, която получих от бранда и аз ще мина на пълна пролетна вълна.
Започвам с почистващата грижа.


Продуктите са от небезизвестната им серия Hydra Vegetal, а сега и с клетъчна вода от Едулис. Растение, чиято родина е Южна Африка. Едулисът е сукулент, още познат като Хотенотска смокиня (Carpobrotus Edulis). В листата му се съдържат антибактериални сокове, които спомагат за доброто почистване и поддържане на кожата. Продуктите от серията са многобройни и ухаят на свежест.

Hydra Vegetal Ultra-Fresh Cleansing Gel - Хидратиращ измивен гел, подходящ за употреба сутрин и вечер. Не съдържа парабени, оцветителни и минерални масла.

Hydra Vegetal Radiance Exfoliating Gel - Ексфолиант, предназначен да почсти кожата от мъртва кожа и нечистотии, след употребата му обещава кожата да е мека и сияйна.


Hydra Vegetal 48 Non-Stop Moisturizing Gel Cream - Заради свойството на Едулис да задържа водата в листата си за този крем се използва клетъчна вода от едулис, която спомага кожата да запази вода във всичките си слоеве и постепенно да я освобождава за по-дълга хидратация. Текстурата е лека и гелообразна и ухае на свежест.

Hydra Vegetal Anti-fatigue Moisturizing Fresh Gel - Това е продукт, който се грижи за околоочният ни контур. Обогатен с озаряващи перлички, този гел се бори с тъмните кръгове и хидратира околоочният контур.


Душ гел с Магнолия и бял чай - Мирише на бутилирана пролет, но и като цяло едва ли някой ще се изненада. Душ геловете на бранда винаги са ми били особено любими и често се лутам между ароматите, опитвайки се да открия своят любим, но ги обичам всички.


Комплект кремове за ръце - С кокос, маслини, манго и ванилия. Маниак съм на тема кремове за ръце и винаги имам по 1-2 под ръка. Едно от най-любимите ми неща в кремовете на Yves Rocher освен ароматът и текстурата е размера. Подходящи са особено за чанти. 


Матови червила в пролетни цветове. Бранда има и страхотна декоративвна козметика, която бих ви препоръчала да пробвате. 

Показах ви какви пролетни изкушения можете да откриете в магазините на Yves Rocher, надявам се скоро да мога да ви споделя и впечатления за някои от продуктите.

Пожелавам ви приятен, пролетен ден, прекрасни!


 *Продуктите ми са изпратени за проба от PR на бранда

You May Also Like

0 comments