Ревю: The Original Beauty Blender

by - 1:21

Привет прекрасни!
От доста време се каня да направя този пост. Имам да ви кажа много за тази гъбка и положителни и забележки. Забележката е една и не е свързана с работата на блендера с фон дьо тена.  


От много време насам се чудех дали да инвестирам в нея, понеже онлайн цената ми се виждаше доста височка, но гъбките вече са достъпни в Debenhams и Sephora на цена от около 34 лв. В момента мисля, че все още в Debenhams има промо комплект от 2 гъбички + сапуна на бранда на цената от 55 лв.

Като цяло се престраших да си купя първият блендер преди около месец, понеже нямаше единични розови, а някак си не исках бял или черен и нямаше лилав (да толкова много цветове са) си взех червен, който беше лимитиран. Между другото е хубаво да се обръща внимание на етикетчетата по контейнерчетата им, защото ми направи впечатление, че не всички са предназначени за един и същ тип употреба и някои продукти не са упоменати на етикетите.

Така сега обратно на моят червен блендер (да този на снимката е розов, но ще стигна и до него).

Ще ви кажа кратичко какво представлява блендера (не, че има някой който не знае вече). Това е гъбка направена с доста специфичен материал, много нежна и мека е, а сълзовидната й тумбеста форма спомага за равномерното нанасяне на продукт по лицето без да губите от покривността му или да остават линии. Ако имате непоносимост към латекс, можете да я използвате без притеснение, такъв няма. 

Като всяка гъбка от този тип преди ползване трябва обилно да я намокрите, като тя се разширява и става доста по-лека. След намокряне я изтискайте хубаво докато не остане вода в нея. Ще се изненадате колко бързо, лесно и приятно е нанасянето на фон-дьо-тен Beauty Blender. Благодарение на заостреното връхче можете да достигнете до труднодостъпните места. 


Аз лично я ползвам и за коректора и за фон-дьо-тена, все още не съм се престрашила да я пробвам с прахообразните си продукти, но със сигурност ще стигна и до този момент. 

Почистването е доста по-лесно от това на други гъбички от този тип. Но ето тук идва първата ми и единствена забележка. След първото пробване я накиснах във вода с бебешки шампоан. Когато вечерта се прибрах блендерчето плуваше в море от червени багри. Буквално. Червен, наситен цвят. Държа да отбележа, че в Youtube, бях изгледала Н броя клипчета, всички с накисване и дори тези които не ползват измиващия продукт на бранда. Изплакнах я и голям процент от боята падна и гъбата ми си смени цвета от червен на прасковен. Порових се из нета и се успокоих, че това всъщност е доста често срещано явление, дори при розовите събратя на моят blender. Въпреки това измиване, гъбката продължи да върши същата страхотна работа.

Малко по-късно на Black Friday в Mall Bulgaria, не устоях на двойния комплект със сапуна, защото беше на цена от 44 лв., което си е само 10 лв. повече от единичната цена на гъбката. Уви историята с цвета се повтори и със сапуна на марката за това просто не се тревожете, ако се случи и при вас. Често срещано явление е, поне от това което изчетох.

Като действие давам 5/5 на продукта и определено бих го закупила отново, въпреки леките цветни перипетии. 

You May Also Like

1 comments

  1. Не съм пробвала тези на Ейвън, но след един блек фрайдей в Debenhams съм се запасила с блендерчета за доста време напред. Може по-нататък да тествам тези от АлиЕкспрес, но едва ли.

    ОтговорИзтриване