Старт на деня с Clinique Pep-Start + GIVEAWAY

by - 1:00

Не мисля, че изненадвам някого с поредният пост за продукт на Clinique. Просто през времето, когато често имах нужда от shopping терапия се обзаведох с доста нови нещица. За тези от вас, които следят страничката във Facebook и Instagram, знаят че преди около два месеца се сдобих с околоочният крем на Clinique Pep-Start. Днес искам да ви разкажа повече за него!

Ще започна с това какво представлява Pep-Start (ще използвам официалната информация, а после ще ви кажа какъв е ефектът при мен), а имено бленда от седем пептида спомагащи за поддържане на колагена, който може да бъде застрашен от умора, стрес и липса на сън.

 *Acetyl Hexapeptide-8 и Palmitoyl Hexapeptide-12 стимулират производството на естествен колаген и еластин, които спомага за плътният и стегнат контур на кожата, успокояват и намаляват подпухването и промяната на цвета в зоната около очите.
*Whey Protein е естествен и висококачествен полиппептид, богат на аминокиселини, който помага в изглаждането на нежната кожа около очите, дава усещането за еластичност и изгладени линии.
*Palmitoyl Tripeptide-1 и Palmitoyl Tetrapeptide-7 комбинирани заедно стимулират производството на колаген, хиалуронова киселина и фибронектин, помагайки за облекчаване на възпалението.
*Trifluoroacetyl Tripeptide-2 e биомиметичен пептид, който помага за подобряването на еластичността на кожата и я изглажда, като редуцира синтеза на прогерин, който е токсичен протеин, причиняващ преждевременно сареене на кожата.
*Soybean Protein спомага за един по-гладък, жизнен и освежен вид на кожата.

Комбинацията от съставки като: Caffeine, Algae extract, Phytospingosine, Molasses Extract, Magnolia Officinalis Bark Extract, Sapindus Mukurossi Fruit Extract и Caesalpinia Spinosa Gum помагат за поддържане на зоната около очите ни успокоена и озарена.


Какви са моите впечатления и как действа на мен?

Като всички продукти на Clinique и Pep-Start e икономичен. Много по-малко количество е нужно от други околоочни кремове които съм ползвала. На пръв поглед кремчето е плътно и богато и се усеща как подхранва кожата. Не знам дали си въобразявам, но поне при мен има едно приятно и леко охлаждащо усещане, което ми действа освежаващо рано сутрин. За съжаление нямам наблюдение за подпухналостта и тъмните кръгове, защото имам късмета все още да нямам проблеми с тях.

Съвсем малко количество от крема може да ви стигне и за двете околоочни зони, аз лично слагам дори и на клепача, което по никакъв начин не пречи на гримът ми.


Тук може да видите каква малка точица, колко голяма площ може да покрие...


При затваряне на капачето, то става отново съвършено гладко и с него можете да втриете с масажиращи движения продукта в кожата си. Това спомага за още по-свеж и озарен вид на очите. 

Със сигурност това е един прекрасен крем за околоочният контур. И понеже както казах по-горе е доста икономичен, изглежда ще го ползвам с месеци, а ми попадна още един прекрасник с цвета на слънцето и едва ли ще ми се наложи скоро да си купувам нов, реших да го дам на една от Вас! За повече информация се включете в играта в моята Facebook страница ТУК. Успех на всички!

You May Also Like

2 comments