Balm Jovi Rockstar Palette

by - 12:24

Привет прекрасни!
Музата е капризно нещо и за това ивестно време не съм публикувала нищо, но за сметка на това имам доста неща да споделя. От известно време искам да ви запозная с тази палитра на theBalm, която използвам всеки път, когато реша да се гримирам. Интересното е, че я купих само заради името и китарата. Просто ей така от колекционерска гледна точка на един заклет рок фен, но се оказа, че това е една страхотна придобвика.


Всеки си има своите слабости... Моите са козметиката, книгите и музиката. Какво става обаче като една от слабостите се съчетае с друга? Еми имаш си нова палитра!!! Няма да ви лъжа беше чист каприз, шопинг терапия в момент в който наистина имах нужда нещо да приповдигне настроението ми. И ето на, прекрасната палитра Balm Jovi.

Накратко преди да ви залея със снимков материал. Палитрата съдържа 12 цвята сенки за очи с оригинални музикални имена, прекрасни матови и искрящи цветове. Има както за ежедневен така и а вечерен грим. Освен сенките има 1 хайлайтър, много подобен на Мери Лу и страхотен руж, към тази комбинация добавяме и две прекрасни червила.

Откакто имам тази палитра рядко посягам към други сенки, както сами ще се убедите след малко има цветове за всеки повод.


Кутията е типичният твърд картон за палитрите на theBalm, вътре има страхотно огледало с формата на сърце, основният шрифт е прословутият шрифт с който се изписва името на групата Bon Jovi, а в долната част на палитрата има 4 предложения за ефектен грим.

Категориите са разделени на Heavy Metal, Classical и Alternative Rock


От ляво на дясно започваме с Heavy Metal четворката: 
1. Metal-ica
2. Iron Maid-in
3. Lead Zeppelin
4. Alice Copper

Веднага след тях следват матовите Classical:
5. Adagio
6. Allegro
7. Moderato
8. Presto


Тук започвам от горе надолу, като звездите са Alternative Rock, хайлайтъра и ружа.

1. Blink 1982
2. The Stroke
3. rem
4. Third Eye Blinded

Руж: Pop! Pop! Don't you want me?
Хайлайт: Disco Disco Solid Gold


Червилата също са страхотни, което не ме изненадва, защото по-натам съм ви приготвила и ревю за матовите им красоти. Тук виждате двете които влизат в тази палитра един нюд нюанс в компанията на красиво червено те са със забавните имена Milly и Vanilly. 

Има нещо което наистина искам да споделя с вас, понеже ми прави впечатление, че в някои онлайн магазини тази палитра е почти 80 лв..., просто се насочете към Debenhams Bulgaria, защото там цените на продуктите на theBalm са доста по-нормални. Аз лично дадох 60 лв. за таи палитра.

Общо взето палитра, купена заради името си и просто като терапия се превърна в тотален фаворит. Цветовета са хубави и наситени, а гримът издържа дълго време.  А ако освен палитрата сте хвърлили око и на книгата, можете да я откриете на пазара или в сайта на "Издателство Еднорог", а пък аз ще напиша ревю за нея, когато я прочета в блогът си за книги. Подходяща книга за тази прекрасна палитра! 


You May Also Like

4 comments

  1. Наистина хубав продукт, надявам се, че все още може да се намери

    ОтговорИзтриване
  2. Готина палитра (също като групата).Имената на сенките също ме изкефиха.Ще я покледна определено след твоето ревю :))

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Аз с ръка на сърцето си признавам, че си я купих само и единствено от фенска мотивация, но е факт, че последните няколко месеца ползвам само нея, изключение правят само едни сенки на Estee Lauder. Ще се радвам на отзиви, ако я вземеш :)

      Изтриване