Good Box Юли 2015

by - 2:09

Привет прекрасни!

В тези жеги, определено кутията на Good Box идва като свеж полъх. Зелена, прекрасна и пълна със свежест. Определено съдържанието много ме зарадва. Смятам, че надхвърлиха предната си кутия. Ще ви въведа набързо в съдържанието на тази прелест, която се оказа една наистина чудесна идея. Браво на създателите на кутията!


Както виждате и този път са заложили на прекрасната опаковка, която те кара да се чувстваш специален и сякаш си получил подарък!


Ето как хубаво са завити в зелена хартия продуктите, преди да се разкрият в пълният си блясък!


Прекрасно подредени, чак да ти е жал да ги разместиш... Но кого заблуждавам?! Нямах търпение да разгледам всичко и да му отдам подобаващото внимание!


А сега да пристъпим към прегледа на продуктите, които мен ако питате до един са страхотни! Ще започна с пълноразмерните продукти:

Избрам си за старт душ гелът на Natural Cosmetics - Bio Rhythm. В моята кутия е Sapindus Mukorrosi.

Основната му съставка е aюрведичното Сапониновото дърво (Рийта) се използват от хилядолетия за нежна защита на много суха и чувствителна кожа. Не съдържа съставки от животински произход! Не съдържа допълнителни аромати! Напълно биоразградима EKO Козметика със 100% рециклируема опаковка!

. Ароматът му е много приятен на свежо и зелено. Ако трябва да съм честна още сега ми иде да се намърдам под душа, но за съжаление до края на деня няма да имам достъп до такъв. Освен всичко останало има приложено, като писъмце описание на продукта и нежна сребърна панделка.

Редовната цена на душ гела е 19.99

Следващият продукт в кутията е Студен чай от Ароматна бутикова био ферма "Павлови" . В моята кутия се падна  чай с 100% био маточина, градински чай, мащерка, кафява нерафинирана захар, лимонена киселина.

Не успях да открия индивидуалната цена на продукта, но предполагам, че е някъде към 3 лв.

Kneipp Био Олио е следващият продукт. Разфасовката е 20 мл.Маслото мирише много приятно и предразполагащо към релакс.  Избрали са мъсло със съдържание на ценно грейпфрутово масло за възстановяване и подпомагане на кожата. Маслата от магарешки трън и маслина пък предпазват кожата от загуба на влага и я правят гледка.

Разфасовката от 100 мл. е към 17 лв.

Vanilla Kitchen и този път са тук да подсладят живота ни. Гледам с влажни очи към браунито, но ще се въздържа за да си го поделя с родителското тяло и тя да опита малко от красотите на тази кутия. Продуктът е Брауни с орехи ♥ аз умирам за брауни!!!

Следващата мостричка е от прекрасните NaNa Green Home и както сапуна миналият месец, така и Анти комарина в таз месечната кутия, миришат прекрасно. Предназначението на мехлемчето е да предпазва от ухапвания и да успокоява след бубо-атаки (буквално е написано така сладурско). Съдържа екстра върджин зехтин, пчелен восък, екстракти от невен цвят, маточина, етерични масла, цитронела, евкалипт, лавандула и мента.

Има две Bio Bonbons единият е Меден бонбон съдържанието му е сироп от царевица от контролирано био производство, тръстикова захар и мед 11.6%. Другият е Билков бонбон.

Отново има присъствие на продукт на AlmaWin този път е течен перилен препарат Cleanut с миещи орехчета.

Има две шишенца от 10 мл с билкови елексири от Floradix при мен са Билкова Кръв и Мултивитамини.

И една доста интересна мостра на интимен део гел Lavilin.

Отново има талонче за 10% отстъпка за Armina Bio.

В заключение ще кажа, че това е една наистина великолепна кутия. Все повече се влюбвам в нея.


You May Also Like

6 comments

  1. Тази кутия е твърде много като предишната, за да ми е интересна. Абсолютно същият стил продукти, че дори и половината марки са същите. Забравих да я поръчам на мама и поръчах чак тази за август, но съм сигурна, че няма да е разочарована.

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Ох на фона на последните няколко Пинкс кутии се радвам особено много на тази, а и нещата миришат божествено ♥

      Изтриване
  2. Евала на тези двамцата, които от нищото направиха нещо! Много им се радвам! И най-се радвам, че втората кутия по нищо не отстъпва на първата, което е страшно хубаво! Не е просто, за да те зарибят и след това да те разочароват :)

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. На мен лично тази ми харесва доста повече от предната. Ако знаеш как искам да изяяяяям браунито :Д ама искам да го делна с родителското тяло.

      Пинкс напоследък доста ме разочароваха. Дори за последната кутия не намерих вдъхновение да пиша...

      Изтриване
  3. Благодарим за хубавите думи !

    ОтговорИзтриване
    Отговори
    1. Няма за какво, душ гелът ви е наистина прекрасен! ♥

      Изтриване